Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / Horoz Lojistik / Şikayet No : 979946
Şikayet No : 979946 (22 Ekim 2011 08:04)

HOROZ LOJİSTİK Masayı Almaya Gelmediler!

Horoz nakliyatla ilgili şikayetlerim aslında tek başlık altında değil ama mecburen konu olarak birini seçmek zorunda kaldım. Koçtaş'tan sipariş ettiğim masayı "dikkatsizlik ve özensizlik" sebebiyle bana hasarlı bir şekilde teslim ettiler.

Daha sonra ben Koçtaş'tan yeni bir masa getirttiğimde de hasarlı masayı "aceleleri olduğu" gerekçesiyle teslim almadılar. Ben defalarca Koçtaş'ı aramama, onlar da Horoz nakliyata talimat vermelerine rağmen tam 5 aydır hasarlı masayı evimden almaya gelmediler.

Geçen Cuma Tekirdağ ofisleriyle görüştüğümde orada çalışan bayan beni ismen hatırladı ve "arkadaşlar sizi bulamamışlar" gibi garip bir mazeret iletti. Kendisine kimsenin gelmediğini beni aramadığını söyleyip tekrardan adresimi, telefon numaramı, eşimin telefon numarasını vermeme rağmen yine gelen giden olmadı.

Ben önceden Horoz Lojistiği çok büyük bir firma olarak tanıyor ve önemli bir nakliye işim olsa güvenebileceğimi düşünüyordum. Ancak yaşadığım bu olay bana bir firmanın ancak çalışanları kadar iyi olacağını bir daha hatırlattı.

Ben 5 aydır bu ürünün teslim alınması için uğraşıyorum, defalarca Koçtaş müşteri hizmetlerine Horoz nakliyatı aratıyorum, en son kendim arayıp bizzat söylüyorum ama maalesef bir Allah'ın kulu gelip de benden bu ürünü teslim almıyor, bir telefon açıp da şu gün geleceğiz demiyor.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim