Şikayet No : 958826 (04 Ekim 2011 08:01)

STA ÇİÇEKÇİLİK Siparişim Zamanında Gitmedi!

Kardeşimin doğum günü nedeniyle 27 Eylül 2011 günü teslimat yapılmak üzere çiçek siparişi verdim. 27 Eylül günü akşamüstü siparişin gerçekleşmediğini öğrendim. STA çiçekçiliği aradım. Siparişin o günün sabahında geri döndüğünü öğrendim (Bu arada teslimat adresi Türkiye’nin en büyük otomotiv şirketlerinden biri ve resepsiyon teslimat yapılması gereken kişi yerinde olmasa bile çiçekleri kabul edip onlara gün içeresinde ulaştırıyor. STA çiçekçilik o gün o adrese gitmedi bile).

Sipariş formunda cep telefonumu bırakmama rağmen beni teslimatın yapılamadığıyla ilgili bilgi vermek için aramadılar. Bana İstanbul trafiğinin başka hiçbir yere benzemediğini, servisin o gün için tekrar yola çıkmayacağını kaba bir dille söyleyip, ertesi gün sabahtan teslimatın yapılacağını söylediler.

Ertesi gün saat 14.30 da teslimat hala yapılmamıştı. Telefonla aradığımda internet'ten sipariş numarasını girip bakmam gerektiği söylendi, ancak internet'te hiç bir bilgi olmadığını ve bana kesin olarak ne zaman teslim edileceğini söylemelerini istedim. Parayı aldıklarını ancak çiçeği halen göndermediklerini ve bunun çok yanlış bir işletmecilik olduğunu belirttim.

Karşımdaki görevli özür dilemek yerine "Para verdiniz ama bizi satın almadınız, ben size cevap vermeyeceğim" diyerek telefonu yüzüme kapattı. Tekrar aradım aynı muamele. 45 dakika sonra kardeşimden çiçeğin ulaştığını öğrendim. İnternet'te gördüğüm ve sipariş ettiğim çiçekle alakası yok. Bu durumda ne yapılır? Müşteri olarak hiçbir hakkım yok mu?

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim