Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / Horoz Lojistik / Şikayet No : 958394
Şikayet No : 958394 (29 Eylül 2011 11:40)

HOROZ LOJİSTİK Kargomu Teslim Etmiyor!

19 Eylül 2011 tarihinde d**** internet sitesi üzerinden bir H*** A*** buzdolabı aldım. 23 Eylül 2011 tarihinde D***'i aradığımda beni Horoz Lojistiğe yönlerdirdiler. aynı gün Horoz Lojistiği aradığımda, bana ürünümün 26 Eylül 2011 tarihinde, teslim edileceğini söylediler.

26 Eylül 2011 tarihinde, kargo bir türlü gelmeyince bende merak edip saat 17.00 sularında Horoz Lojistiği aradım, beni Elazığ şubelerine yönlendirdiler, orayıda aradım, ürünüm nerde dedim onlarda bana bir cep numarası vererek, başka birine yönlendirdiler. Neyse o numarayıda aradım, ordaki kişi bana böle bir kargo yok dedi. Ben yine merkezi aradım, kargom nerde beni habire yönlendiriyorsunuz ama ortada kargom yok, orada çalışan bir bayan hakaretli sözler kullanmaya başladı, sizin gibi sıradan insanlara bilgi vermeyiz gibi sözler sarf etti ve şimdi telefonu suratınıza kapatırım diye sözler.

Neyse benim amacım kavga ve tartışmak değil kargoma ulaşmaktı. bana ürünümün yerini söyleyin, ne zaman teslim edilecek, onu söyleyin, benim amacım bu dedim. Kendiside iddalı bir şekilde ürününüz 26 Eylül 2011 de teslim edilecek dedi, neyse biraz daha bekleyim dedim.

ama nafile ürün yine gelmedi, 27 Eylül 2011 tarihinde aradım, ürünüm gelemedi ne olacak dedim, ordaki elemanlar ürününüz 28 Eylül 2011 tarihinde teslim edilecek dedi, halada bekliyorum.

Ürünüm teslim edilir edilmez bilemem, ama Türkiye'de böle firmaların olması açıkcası insanın güvenini zedeliyor.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• İlgili şikayetin çözüldüğü şikayetçi tarafından bildirilmiştir.

01 Ekim 2011
    13:36:52
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim