Åžikayetler / Mobilya-Ev Tekstili / Mobilya / Tepe Home / Åžikayet No : 950960
Şikayet No : 950960 (22 Eylül 2011 14:20)

TEPE HOME Düğünümden 3 Ay Önce Aldığım Ürünler Hala Parça Parça Teslim Ediliyor!

Düğün hazırlığı yaparken evimin eşyalarının %90'ını Tepe Home'dan aldım. 25 Haziran 2011 tarihinde aldığım ve Ağustos başında teslim edileceği söylenen ürünler bugün yani 20 Eylül 2011 tarihine kadar hala parça parça teslim ediliyor.

3 Eylül'de evlendim ve bu firma yüzünden evime bir türlü yerleşemedim. Sürekli arıyorum ve sürekli erteliyorlar. İlk aradığımda 1 hafta sonra teslim edilecek dediler. 1 hafta sonra geldiler ve oturma grubunu ve köşe takımını teslim ettiler. Sonraki hafta geldiler yemek odasını ve yatak odasının bir kısmını teslim ettiler. Yatak odasının devamını sorduğumda parçaların çizildiğini ve 1 hafta sonra o parçaların geleceğini söylediler.

1 hafta geçti ve aradım Tepe Home mağazasını arkadaşları gönderiyoruz dediler gele gele eksper geldi. Gelen eksper de 1 hafta sonra ürünlerin geleceğini söyledi. Düğün oldu tatile gittik geldik tekrar aradık 19 Eylül'de teslim edeceğiz dediler. Bugün 20 Eylül hala ses yok. İstanbul yolu mağaza müdürüyle bile görüştüm yaptığım şikayeti umursamadılar bile. Artık benim için Tepe Home bitmiştir.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın İlgili,
    Müşterimizin ürünleri üretim yoğunluğu nedeni ile gecikmeli olarak teslim edilmiştir.
    Müşterimize anlayışından dolayı teşekkür eder,yaşanan gecikmeden dolayı tekrar özür dileriz.
    İstanbul Yolu TepeHome

09 Kasım 2011
    10:27:23
  • Sayın İlgili,
    İstanbul Yolu TepeHome

09 Kasım 2011
    10:27:20
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Benzer Åžikayetler

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim