Şikayetler / Turizm / Tur Operatörleri / Turon9 / Şikayet No : 946029
Şikayet No : 946029 (19 Eylül 2011 08:24)

TURON9 Tatilimizden Hiç Memnun Kalmadık!

Bayram tatilimizi keyifli bir şekilde geçirmek amacı ile eşim ve 4 yaşında oğlumla internetten tur aracılığı ile otel arayışına geçtik. Turon9 firması ile de Aqua Marin Beach Otelde 5 gece kalmak üzere 29 Ağustos -1 Eylül tarihleri arasında rezervasyon yaptırdık. Yola çıkmadan önce ben otel hakıknda bilgi almak üzere hem otelin sitesine hem de şikayet sitelerine göz attığımda sonsuz şikayet yazıları ile karşılaşmam üzerine Turon9 müşteri yetkilisi ile irtibata geçip endişemi bildirdim.

Hiçbir sıkıntı olmadığını, rahatlıkla otelde tatilimizi yapabileceğimizi belirttiler. 5 yıldızlı ve ultra her şey dahil dedikleri otele ulaştığımızda otelde hiç boş oda olmadığını, saatlerce bekletildikten sonra öğrendik. Israrımız üzre bize 1 oda verdiler 3 kişilik bir aileyiz. Sadece 1 yatak mevcut. Çocuk yatağı yok. Sığacak alan da yok.

Çarşaf yok, havlu yok. Yatak ilave edilemeyeceğini anladıklarında da yapacak bir şeyleri olmadığını söylediler. Tur yetkilisi ile tekrar görüştüğümüzde bize 3 yıldızlı, hiçbir konforu ve özelliği olmayan, üstelik kilometrelerce uzak bir başka otel ayarlandı. Huzursuz ve sıkıntılı bir tatili istemediğimiz bir otelde geçirmek zorunda kaldık. Gerekli yerlere de Turon9 mağdurları olarak grup halinde şikayetimizi yaptık.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim