Şikayetler / Bankacılık / Garanti Bankası / Şikayet No : 920848
Şikayet No : 920848 (20 Ağustos 2011 08:02)

GARANTİ BANKASI ATM'nin Yuttuğu Cep-T Paracard'ımdaki Bakiyeyi Vermiyor!

Yaptığım tüm girişimler sonucunda hala sorunuma çözüm bulunamamıştır. ATM'nizin yuttuğu Cep-T Paracard'ımdaki kalan bakiyeyi temin etmem konusunda bankanızda 2304**** numaralı şikayetin oluşturulduğunu yazılı maille bana bildirdiniz ve yeni bir kart edinmem durumunda transferin yapılacağını söylediniz.

Müşteri hizmetlerini aradığımda ilk önce bana kartsız işlemden parayı çekebileceğim bir referans numarası verilebileceği daha sonra bana böyle bir işlemin şubeden yapılacağını , tekrar aradığımda bu işlemin mümkün olmadığı , şubeye gittiğimde merkezden yapılacağı söyleniyor.

Telefonla yaptığım hiçbir görüşmeden sonuç alamadım ve fazlasıyla ilgisizlik gördüm. Bana kart bilgilerime ulaşamadıkları söyleniyor fakat tarafınızdan gönderilen mailde kart numaramın yazdığını yani bilgilerime ulaşılabildiğini söylememe fırsat bile tanımıyorlar. Bu sorundan artık yeterince sıkıldığımı ve bir an önce çözülmesini aksi takdirde farklı kurumlara başvuracağımı belirtmek isterim.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın UĞUR AYDENİZ'in şikayeti hakkında ,

Müşterimize konu hakkında email ile detaylı bilgilendirme yapılmıştır.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

22 Ağustos 2011
    11:21:10
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim