Şikayetler / Turizm / Tur Operatörleri / Vals Tour / Şikayet No : 912981
Şikayet No : 912981 (10 Ağustos 2011 13:11)

VALS TOUR Gittiğim Otelden Hiç Memnun Kalmadım!

Bütün yıl çalışıp beklediğim izin dönemini Vals Tour aracılığı ile bulduğum Kemer Esdem Garden Hotel'e gittim ama gitmez olaydım. Daha otelin kapısında başladı sorunlar. Öncelikle valizlerinizi otele taşıyacak bir kişi yok. Ortalama 5 saat süresince otele ulaşmak için yol gitmiş biri olarak valizleri taşımaya devam. Yorgunsunuz ama kimsenin umurunda değil.

Otele saat 18:15 gibi giriş yaptık. Resepsiyonda Türkçe'yi yabancı gibi konuşan biri (Rusya'da mıyız anlamıyorum ki). Basit bir soruyla başladım odada içmek için su nasıl temin ederiz? Cevap; karşıda bakkal var (Ne kadar yardım sever ama). Odaya çıktık. Temizlik ve oda yeniliği 1 alır ama 100 üzerinden. Bu otel nasıl 4 yıldız bilmiyorum 37 ekran eski model televizyon olduğunu söyleyeyim gerisi malum.

Yemekler deseniz hüsran. Restoran ufacık. İnsanlar masa kapmak için yarışıyor. Yemek saati sanki hücum borusu çalmış gibi içeri koşuyorlar ve yemek almak için 15 dk beklemeyi göze almanız lazım tabi masa bulursanız. Saat 20.00'de tur şirketini aradım otelden çıkmak istiyorum diye yardımcı olan yok.

Akşam odanın önünde olan bir animasyon ve sadece gürültü. Otel Rus dolu olduğundan Türk turistlere önem veren de yok. Odaya gelen yemek kokularından odada durmak mümkün değil. Neyse çıkmak için haber bekliyoruz o da ne bu yere 3 günlük ödeme istiyorlar kalmadığım halde. İşletmeci Ne*** Bey ne kadar alakalı siz tahmin edin. Derdimi anlatıyorum cevap; siz anlatın ben gülüyorum.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim