Şikayetler / Turizm / Devremülk ve Devre Tatil / Sayez / Şikayet No : 910881
Şikayet No : 910881 (08 Ağustos 2011 16:05)

SAYEZ Satış İptalini Bir Türlü Gerçekleştirmiyorlar!

“Sadece tanıtım organizasyonuna katılmanız halinde ailece hediye tatil kazanacaksınız” sözüne inanarak katıldığımız organizasyonda o an ikna olarak bir devre tatil satın aldık.

Sonradan enine boyuna düşündüğümüzde satıştan vazgeçmek istedik ancak bize satış yapan tüm elemanların cep telefonları ve verdikleri Kocaeli ofis numaralarının tümü birkaç gün içinde kapatılmıştı. Ne söyledikleri gibi tatil rezervasyonu için aradılar, ne de sözleşmemizi gönderdiler.

Hangi telefonu arasak bu numara artık kullanılmamaktadır mesajını dinledik. (Sayez Turizm web sitesindeki irtibat numarası dahil) Sadece sözde şirketin Ankara ofisinde ismini söylememekte ısrar eden bir muhatap bulabildik.

Yasal süre içinde Sayez Turizm Ankara ofisine satışın iptali için noter aracılığıyla bir ihtarname gönderdim. En kısa sürede iptalin gerçekleşeceğine dair yetkililerin bizi arayacaklarını söylemelerine rağmen 10 gündür iptali gerçekleştirmediler ve Sayez Turizm Ankara ofisini her aradığımda o isimsiz hanım eleman haricinde hiçbir yetkiliye ulaşamadım.

İhtarnameyi gönderdikten sonra satış günü gerçekleşen 100TLlik ödeme evrak ve tanıtım ücretidir iadesi mümkün değil dediler ancak bu görüşmeden sonra bankadan kartımı iptal etmeme rağmen kartımdan aylık ödeme olan 200 TL çekilmeye devam etmiş ve ben hiç bir muhatap bulamıyorum!

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim