Şikayetler / Turizm / Tur Operatörleri / Didim Tur / Şikayet No : 902968
Şikayet No : 902968 (30 Temmuz 2011 13:30)

DİDİM TUR Otel 4 Yıldız Kategorisine Girmeyecek Özelliklere Sahipti!

Didim Turdan 29 Ocak 2011 tarihinde Bitez Antik Hotel (4 yıldızlı tesis) adında, Bodrum Bitezde bulunan bir otel rezerve ettik ve güya erken rezervasyon adı altında ödemelerimizi şubat ayından itibaren yapmaya başladık.

Fakat 17 Temmuz 2011 tarihinde otelin bulunduğu yer olan Bodruma gidip, oteli gördüğümüzde tam olarak hayal kırıklığı yaşadık. Otel şöyle kötüydü, böyle kötüydü dememe gerek yok. Kültür ve Turizm Bakanlığının turizm tesislerinin belgelendirilmesine ve niteliklerine ilişkin yönetmeliğine ait dört yıldızlı oteller kategorisine girmediğini gördüm. Didim Tur firmasını verdiğim parayı almak için, en kısa zamanda tüketici mahkemesine vereceğim.

Aynı zamanda otel erken rezervasyon yaptırmayan müşterilerin benimle aynı ücreti verdiğini, hatta Didim Turda çalışan arkadaşları olanların benim ödediğimin yarı fiyatına kaldığını görünce hem şaşırdım, hem de çok üzüldüm.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim