Şikayetler / Otomotiv / Oto Kiralama / Turkrent.com / Şikayet No : 896162
Şikayet No : 896162 (25 Temmuz 2011 08:12)

Turkrent.com Hizmet Alamadığım Gibi Para İadesi De Halen Yapılmadı!

Mayıs ayı için rezervasyon yaptırdım farklı bir araç onaylandı. Fakat teslim günü ve saatinde araç getirilmedi. Şoför bilgileri mesaj olarak gelecek dedikleri halde gelmedi kimseye ulaşamadım. Akşama kadar kimseye ulaşamadığım için balayı rezervasyonum olması nedeniyle farklı bir firmadan daha yüksek bir ücretle araba kiralamak zorunda kaldım. Aradığımda faturayı göndermemi bu durumun çok nadir yaşandığı ve fatura bedelinin tarafıma ödeneceği söylendi.

Firma yetkilisi olarak tanıtılan Ah*** bey ödemenin onaylandığını ve muhasebe departmanından ödemenin planlandığını söyledi. Haftalarca bekletiliyorum. En son tekrar aradığımda şirkete gidip durumu öğrenerek bilgi vereceğini söyledi fakat aynı sonuç ile ben arayana kadar kimse aramadı. Şikayetleri okuduğumda hep aynı bahaneler ve cümleler olduğunu anladım. Paranın ödenmeyeceğini artık anladım. İlgili yerlere şikayette bulunmak için gerekli dökümanları topluyorum.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim