Şikayetler / İnternet / E-Ticaret / Trendyol.com / Şikayet No : 877505
Şikayet No : 877505 (02 Temmuz 2011 18:26)

Trendyol.com Hediye Çekimi Silmişler!

2 ay önce Trendyol firmasından 2 gün arayla bir bot ve bir çanta sipariş ettim. 3 hafta sonra bana gelen mailde siparişin iptal olduğu yazıyordu. Bu durumda özür dileriz diye 2 adet hediye çeki trendyol hesabıma geldi ve ben bu hediye çeklerinin birisini kullandım, birisi hesabımda duruyordu. Bugün kullanmak istedim ve gördüm ki hediye çeki hesabımdan silinmiş. Trendyol müşteri hizmetlerine mail attım, durumu anlattım. Bana bu hediye çeklerinin 1 ay süreyle kullanılabileceği söylendi.

Bence özür dilemek adına bir şey yapılıyorsa ona şart koyulmaması gerekiyor. Sizin parasını 1 ay boyunca hesabınızdan çekiyoruz ve en son, "kusura bakmayın mal elimize ulaşmadı" diye bir mail gönderiyorsunuz. Hediye çeki veriyorsanız bunun en az 1 yıl süresi olması gerekiyor.

Ben Trendyol hesabımı kapattım. Firma sahiplerinin bu konularda dikkatli olmalarını isterdim eğer müşteri memnuniyetine önem veriyorlarsa. Yoksa benim gibi mağdur olan müşterileri çok olacak.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Parisa Sabet'in şikayeti hakkında,

Müşterimize hediye çeki kullanım süresi ile ilgili bilgi e-mail kanalı ile aktarılmıştır.

Trendyol hakkındaki soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.
    Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimleri hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla değerlendirmekteyiz.

Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Müşteri Hizmetleri Departmanı
    E-mail : destek@trendyol.com
    Tel : 0212 3310200

03 Temmuz 2011
    17:59:20
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim