Şikayet No : 876643 (29 Haziran 2011 15:15)

Hurriyetemlak.com Üyeliğimizi Sildiler!

Hurriyetemlak.com'a 23*** , 29*** , 29*** müşteri numaralı abonesiydim satış danışmanımız olan Cebr*** Ge*** üyeliğimiz bitmediği halde üyeliklerimizi iptal edip mail adreslerimizi bilgimiz olmadan değiştirdi ve üstüne diğer çalışan arkadaşlarımız neden böyle oldu diye aradıklarında kabaca arkadaşlarımızı tersledi. Ayrıca daha sonra Hurriyetemlak sitesini Sikayetvar.com'a şikayet ettiğimizde akılları başlarına gelip en az 5 kez şikayeti burdan kaldırmamızı istediler.

Bir özür dilemekle her şey oluyor sanıyorlar daha sonra bizi başka bir satış danışmanı yönlendirdiler ama Cebr*** beyle yaşadığımız sıkıntı kimsenin umurunda değil. İnsanları terslemeleri de cabası Hurriyetemlak.com'un birçok üyesi iptal etti ve Beylikdüzü bölgesinde de hiçbir gayrimenkul firması memnun değil.

Bu işlemler çözülmezse ben daha fazlasını yapıp herkesten imza toplayıp sırf anlasınlar artık diye birçok gayrimenkul firmasının üyeliğini iptal ettireceğim sadece beni kaybetmeleri 3 ofis kaybetmeleri demekti ama anlamadılar ya onlar için 3 ofis önemli değil ya da kendilerine çok güveniyorlar.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Konu ile ilgili müşterimize defaten dönüş sağlanmış ve memnuniyetsizlikleri giderilmeye çalışılmıştır.

Hurriyetemlak.com web sitemiz ve hizmetlerimiz hakkındaki şikayet, talep ve önerilerinizi musteriiliskileri@hurriyetemlak.com e-posta adresimizden veya 0212 478 00 50 numaralı hattımızdan bize ulaştırabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Hurriyetemlak.com Müşteri İlişkileri

03 Ekim 2011
    17:51:41
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim