Şikayet No : 856883 (03 Haziran 2011 10:02)

SMİLE ADSL Portumu Boşaltmıyor!

27 Nisan 2011 tarihinde Smile ADSL'ye üyelik için telefon ettim, ancak müşteri hizmetlerindeki yavaşlık ve aksamayı farkederek hemen üyeliğimi iptal ettirdim, 28 Nisan 2011. Söz konusu şirket benim telefonuma ait portu derhal işgal etmiş. Ben sonraki zamanlarda başka servis sağlayıcılardan abone olmak istediğimde hep portumun boş olmadığı söylendi, bu yüzden ve hala portum boşaltılmadığı için, bir aydır, evde internet kullanamıyorum. Bu acayip şirket defalarca aramama rağmen işlemi gerçekleştirmiyor. Yasal haklarım mahfuzdur.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• "Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz konu hakkında 08/06/2011 tarihinde tarafınıza geri dönüş sağlanarak detaylı bilgi aktarımında bulunulmuştur.

Bilgilerinize Sunarız,

Saygılarımızla

smile Adsl ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 33 75 numaralı smile adsl müşteri hizmetleri arayarak ya da bilgi@smileadsl.com adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz.
    "

08 Haziran 2011
    16:08:37
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim