%100
Şikayetçi Profili
Tüm Şikayetler
Posav Teknoloji Onayım Olmadan Kartımdan Çekim Yaptı!
Ayhan G. | 01 Ağustos 2012 09:31
Hediye kazandınız bahanesiyle arandığım 0216 620 95 95 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine aktarıldım. Aranan 100. müşteri olmam sebebiyle de enerji tasarruf cihazına hak sahibi olduğum belirtildi. Fakat bunu alabilmem için kredi kartı kullanıcısı olmam gerektiği belirtildi. Kredi kartımın son 12 hanesini ve son kullanma tarihini verdikten sonra onayım olmadığı halde kartımdan 199.00 TL kesinti yapıldı.
Bu olayın açıklaması ve iptali için dönüş yaptığımda bahanelerle dolu açıklamalarla hiç bir sonuç alamadım. Almadığım ürünün iadesi içinde 2 ay beklemem gerektiği söylenildi. Bu olay sonrasında kartımı iptal ettirdim.
Giden paranın hesabını yapıyor değilim. Lakin bu insanları nasıl cezalandırabiliriz onun davasını sürdürmekteyim. Konuyla ilgili yapılabilecek ne olursa olsun yardımcı olursanız çok sevinirim.
Müşterimizin şikayeti üzerine,
Kendisiyle görüşülmüş ve ürünü teslim aldığı teyit edilmiştir.Dolayısıyla herhangi bir dolandırıcılık durumu söz konusu değildir.Müşterimizin isteği üzerine iadesi gerçekleştirilecektir.Şirketimiz takip edemediği için daha önce cevaplanmayan müşteri şikayetleri,yeni birimimiz tarafından takip ediliyor olacaktır.
Saygılarımızla
Posav Teknoloji -
Müşterimizin şikayeti üzerine,
Konuyla ilgili bilgilendirme yapılmış olup, ürünü hali hazırda teslim alıp kullandığı teyit edilmiştir. Şikayeti çözümlenmiştir.
Saygılarımızla,
Posav Teknoloji