Şikayet No : 1113426 (22 Şubat 2012 16:43)

PHILIPS Siparişim Ettiğimden Farklı Ürün Geldi!

2006 yılı içerisinde online satış mağazasının birinden hs 8060 traş makinesi almıştım. 1,5-2 sene kadar kullandım haliyle traş bıçağının değişme zamanı gelmişti. Bu yüzden bir süredir kullanmıyordum. Fakat 04 Ocak 2012 çarşamba günü bulunduğum il olan Manisa'daki phılıps yetkili servisine gittim.

Traş makinemin modeline uygun olan hs85 traş bıçağı siparişi vermek istediğimi söyledim. Bana bilgisayardan bakarak 98 TL olduğunu, sipariş için ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Ben de gerekli ödemeyi yaparak siparişi verdim. Bana 06 Ocak 2012 cuma günü geleceğini geldiğinde bilgi verecekleri söylediler. Fakat beni 10 Ocak 2012 gününe kadar arayan olmadı.

Ben de kendim servise uğrayarak bilgi almak istedim. Bana ödediğim para ile gelen ürünün fiyat farkı olduğunu söylediler. Ben de niye böyle olduğunu sorduğumda muadil ürün olduğunu fiyatının 98 lira değil 240 lira olduğunu söylediler. Fakat phılıps bölge ile görüştüklerini 15 Ocak 2012 tarihinden sonra fiyatın düşeceğini söyleyerek bekleyelim dediler. Ben de haber beklediğimi söyleyerek oradan ayrıldım.

Fakat 19 Ocak 2012 gününe kadar yine beni arayan olmadı. Ben de tekrar servise gittim. Fiyatın aynı olduğunu fark ödeyerek alabileceğimi söylediler. Ben de makinenin 250 ile 290 TL arasındaki fiyatlarda satıldığını sadece traş bıçağına 240 TL vermeyeceğimi söyledim. Bunu üzerine bana para iadesi yaparak gönderdiler. Bu durumu phılıps kendi sitesinden de e-mail olarak gönderdim ama muhatap alan olmadı. Ben traş makinemi kullanmak istiyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• bu sorunu bu şekilde çözemeyeceğiz herhalde yasal haklarımı kullanıcam

07 Mart 2012
    19:01:16
  • Sayin Yilmaz,
    Memnuniyetiniz adina talebiniz tekrar degerlendirilmis olup, sizin icin 120,00 TL ucreti tutarinda bicak temini saglanabilecektir.Servisimiz ile irtibata gecmeniz durumunda bu fiyat ile tedarik edebilirsiniz.
    Saygilarimizla
    Tuketici Danisma Merkezi

07 Mart 2012
    14:25:09
  • ben o ürünü 150 liraya değil 98 liraya sipariş verdim. eğer sipariş vermiş olduğum fiyata bana verilecekse alırım.

06 Mart 2012
    18:19:21
  • Sayin Yılmaz,

Musteri memnuniyet adına bir kereye mahsus iskonta sağlanarak 150.00 tl ye bıçaklarınızı yetkii servisimizden alabilirsiniz.Yetkili servisimiz in bilgisi dahilindedir.
    Her türlü konu ya da sorununuzla tekrar bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Bilgilerinize.
    Philips Tüketici Danışma Merkezi.

24 Şubat 2012
    14:09:37
  • Sayin Tuketicimiz,
    Konunuzla ilgili arastirma saglanacaktir.En kisa sure icinde tarafiniza donus yapilacaktir.
    Saygilarimizla
    Tuketici Danisma Merkezi

23 Şubat 2012
    16:21:03
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim