Şikayetler / Giyim / Ayakkabı / Gön Ayakkabı / Şikayet No : 1113394
Åžikayet No : 1113394 (22 Åžubat 2012 16:24)

GÖN AYAKKABI Botlar 2 Haftada Yıprandı!

Aralık 2011 tarihinde İzmir Caddesi'ndeki Gön mağazasından dört adet ayakkabı-bot karışımı alışveriş yaptım. Bir iki hafta sonra botu çok beğendim diye gidip başka rengini daha aldım. Ocak ayı içerisinde iki botta da topuk çıkması sorunu yaşadım mağdur oldum. Henüz ilk taksidini ödediğim botlar tamirlik duruma geldi. İki botu da alıp İzmir Caddesi'ndeki Gön Mağazası'na gittim ve botlarımın tamir değil yenisi ile değiştirilmesini istediğimi söyledim.

Mağazada pek ilgilenilmedi. Öyle ki siz bizi bir hafta sonra arayıp durumu öğrenin dendi aramak çok zor bir iş gibi. Bir hafta sonra aradım botlarınız tamir oldu hazır gelip alabilirsiniz dendi. Ben de botların tamir değil yenisi ile değiştirilmesini talep ettiğimden Gön müşteri hizmetlerinde ilgili Z*** hanıma ulaştım.

Z**** hanıma gön mağazasının çok çok eski müşterisi olduğumu bu tarz bir mağduriyetimin giderilmesi gerektiğini mağazada ilgilenilmediğini söyledim. Z**** hanım gerekli kontrolleri yaptı ve benim çok eski ve sürekli alışveriş yapan müşterileri olduğumu gördü tamam dedi.

Ben ilgileneceğim ancak bana biraz süre verin ben ilgilenip sizi arayacağım dedi. Ancak haftalar geçmesine rağmen Z*** hanım da beni aramadı. Merak ettim yine ben aradım. Yeni sonuçlandı zaten tamamdır gidip mağazadan yeni botlarınızı alabilirsiniz dedi. Ben de mağazaya gittim. Ancak bu sefer de mağaza bot numaramın kalmadığını hediye çek verebileceklerini söyledi ve 340tl lik hediye çek vermeleri gerekirken bana çıkardıkları rakam 320tl oldu.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Benzer Åžikayetler

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim