Şikayet No : 1113388 (22 Şubat 2012 13:49)

GENPA Bozuk Telefonu Geri Verdiler!

266**** servis numaralı cihazım 3 aya yakın süredir Genpa'da. Tuş takımı aydınlatması çalışmıyor diye verdiğim garantili telefonumu tamamen bozup bana geri vermeye çalıştılar. Telefonumu bozdunuz deyip geri verdiğimde bana sıvı teması, anakartta baskı var, tamiri mümkün değil dediler ve garanti dışı anakart değişimi olur deyip ücret istediler.

Sonra şikayetlerim üzerine telefonumu tekrar alıp nokia-genpa sözleşmesi bittiği için kvk ya göndermişler (nasıl iş anlamadım). Kullanıcı hatası ve garanti dışı olduğu söylenen arıza kvk tarafından anakart değiştirilerek onarılmış henüz telefonu almadım servisten. Benim anlayamadığım olay neden bu değişimler onarımlar tüketici hakları hakem heyetine şikayetimden sonra oldu.

Neden daha önce beni bu kadar uğraştırdınız sağa sola koşturdunuz. Ben genpa kvk arası mekik dokuyan istanbulun bütün servislerinde 50 kere sökülüp takılan telefonu istemiyorum. Bana sıfır kutulu bir üst modelini veya ücretimin iadesini yapın. Zaten tüketici hakları hakem heyetine şikayetimi bildirdim, cevap bekliyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın İlgili,

Tüketicimize ait cep telefonu üretici firma onayı ile onarım merkezinde değiştirilerek şubemize ulaşmıştır. Şubemizden cep telefonunuzu 17:45'e kadar teslim alınabilir.

Saygılarımızla
    GENPA A.Ş.

23 Şubat 2012
    15:07:49
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim