Şikayet No : 1113249 (22 Şubat 2012 16:42)

PRONET GÜVENLİK Üyeliğimi İptal Etmek İçin Yüksek Bedel İstiyorlar!

08 Aralık 2010 tarihinde evime gelen Y**** E**** isimli Pronet danışmanı aracılığı ile evime aylık 34$+KDV'lık bir hizmet aldım ve sözleşme imzaladım.

Taşınmam sebebiyle dün Pronet'i arayarak üyeliğimi iptal etmek istedim. Daha sonra aynı gün Pronet'ten beni aradılar ve üyeliğimi iptal edebileceklerini söylediler ancak sözleşmede yazan 120$ bedeli benden istediler. Sözleşmeyi okuduğumda gördüklerime inanamadım. Pronet danışmanlık, satış ve arge hizmetlerinin bedelini bizim 12 aylık taahhütlerimize göre planlıyormuş.

Biz müşteriler 12 aydan önce Pronet üyeliğimizi iptal etmek istersek koskoca şirket bir kişi yüzünden zarara giriyormuş ve bu zararı, sözleşmeye yerleştirdikleri bir maddeyle biz müşterilerden istiyorlar. Sözleşmeyi imzalarken satış danışmanı "Ne zaman isterseniz üyeliğinizi iptal edebilirsiniz"dedi ve 120$'lık bedelden hiç bahsetmedi

Ancak ben 2010 Aralık'tan beri Pronet abonesiyim ve sözleşmede de belirtilen 12 aylık taahhüdü Aralık 2011 itibariyle tamamlamış bulunuyorum. Maddelere uyduğuma göre Pronet şirketinin satış, danışmanlık ve arge hizmetlerinin 120$'lık bedelini 1 senelik üyeliğimle karşılamış oluyorum. 1 seneyi geçmiş olan üyeliğimde eskisinden daha farklı ve gelişmiş bir hizmet almadığıma göre benden bu ücreti talep etmemeliler

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Yetkili;

Pronet Güvenlik Hizmetleri, abonelerine alarm ürünlerini kiralık olarak teslim etmektedir. Dolayısıyla bir abonelik sonlandırma söz konusu olduğunda ürünlerin söküm bedeli, hasar görmesi, yıpranma payı nedeni ile belirlenen söküm ücreti faturalandırılmak suretiyle tahsil edilmektedir.

Tarafımıza iletilen konuya istinaden 22.02.2012 ve 12.03.2012 tarihlerinde görüşmeler gerçekleştirilerek bilgilendirmeler yapılmıştır.

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla

Pronet Güvenlik Müşteri Hizmetleri

15 Mart 2012
    16:10:02
  • Sayın Yetkili;

Tarafımıza iletilen konuya istinaden gerekli görüşmeler devam etmekte olup; sonuç hakkında bilgi aktarımı yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla

Pronet Güvenlik Müşteri Hizmetleri

27 Şubat 2012
    16:18:50
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim