Şikayetler / Ulaşım / Hava Ulaşım / Pegasus Havayolları / Şikayet No : 1113223
Şikayet No : 1113223 (22 Şubat 2012 16:22)

PEGASUS HAVAYOLLARI Müşteri Hizmetlerinin Söylediğiyle Uygulama Farklı!

Pegasus Hava Yollarından Ankara-Kıbrıs-Ankara güzergahında 29 Ocak 2012 gidiş ve 03 Şubat 2012 dönüş olmak üzere 2 kişilik gidiş-dönüş bileti satın aldım. Askeri personel olduğum için indiriminizden yararlanmak amacıyla 0506 ******* numaralı telefonum ile önce Pegasus müşteri hizmetleri ile görüştüm ve indirim şartlarını öğrendim.

"İndirimden yararlanmak için askeri kimlik kartnın ibrazını yeterli olduğu" söylendi. (Güvenlik için tutulan ses kayıtlarından teyit edilebilir.) Gidiş sırasında hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ancak 03 Şubat 2012 tarihinde Ercan Havaalanında check-in görevlisi indirimden faydalanmak için hudut çıkış belgesi istedi.

Askeri kimliği ve KKTC'ye Pasaportsuz giriş çıkış formlarını ibraz etmeme rağmen parasını ödediğim bileti vermedi ve fark ödemem gerektiğini söyledi. Bilet satış yerine gidip uzun süre C**** K***** ve İ****** T**** adlı şahısların kötü muamelesini çektikten sonra Cyxp-Aviation Ltd. Adına makbuz kestiler ve 70 TL daha ücret ödeyip biletimi alabildim.

Müşteri hizmetlerinizin sözüne ve gidiş esnasında görevlilerinizin dikkatine güvenmemin bedelinin tarafıma ödettirilmesindeki ayıbın telafi edilmesini, 750356 ve 750357 nolu Pegasus şikayet numaralarına cevap verilmesini ve fazla alınan 70 TL’nin tarafıma iadesini talep ediyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Misafirimiz ,

Mesajınıza istinaden Çaprı Merkezimiz ilgili görüşme kaydınızın dinlenmesi doğrultsunda tarafınızı en kısa süre içerisinden bilgilendireceğimizi belirtmek isteriz.

İlgnize teşekkür ederiz.

Saygılatımızla ,

Pegasus Havayolları Misafir İlişkileri

26 Şubat 2012
    21:02:35
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim