Şikayetler / Medya / Dijital Platform / D-Smart / Şikayet No : 1113167
Şikayet No : 1113167 (22 Şubat 2012 13:49)

D-SMART Yanlış Bilgi Verildi!

D-Smart'tan güzel bir kampanya için beni aradılar. Kampanya şartlarını dinledim ve aklımda kalan tüm soruları sordum. Bana kampanya hakkında bilgi veren arkadaş evde Full HD TV kullandığımı söylediğim halde bana normal cihazla HD kanalları da izleyebileceğimi söyledi.

Sadece yayın kalitesinde çok az bir düşüş olacağını fakat bunun önemli olmadığını fiyat farkı vermemin gereksiz olacağını bildirdi. Ben de SD cihazı göndermesini, ufak bir fark için para vermemin gereksiz olacağını söyledim.

Fakat cihazı kurmak için gelen teknik servis arkadaş SD cihazla HD kanalların izlenemeyeceğini cihazı kurduğunda gösterdi. Hatta kurulan SD cihaz benim evdeki eski receiverimden bile daha kalitesiz gösteriyordu.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Değerli Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler yapılmıştır. 03/03/2012 tarihinde müşteri hizmetleri hattından yapılan görüşme ile detaylı bilgi tarafınıza iletilmiştir.

Saygılarımızla
    D-Smart Müşteri İletişim Merkezi
    444 55 65

D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 55 65 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ya da info@dsmart.com adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz

03 Mart 2012
    16:33:28
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim