Şikayetler / Otomotiv / Otomobiller / Volkswagen / Şikayet No : 1113155
Şikayet No : 1113155 (22 Şubat 2012 13:48)

VOLKSWAGEN Aracımın Teybinin Değişmesini İstiyorum!

Ben İzmir Alsancak Vosmer bayisinden sıfır 2011 model VW Tiguan Sport&Style 4motion modelini aldım. Benim şikayetim ise, aracın üzerinde bulunan teyp ile ilgili. Aracın üzerinde bulunan teyp RCD 310 modelidir; halbuki aracın donanım listesinde sport&style modelinde RCD 510 için standart donanım diye yazıyor ve etrafımda gördüğüm aynı (sport&style) donanım özelliklerine sahip araçlarda RCD 510 model teyp var.

Benim anlamadığım konu aynı parayı vermeme rağmen niçin benim almış olduğum araçta diğer benzer donanım özelliklerine sahip araçlarda bulunan RCD 510 model teyp yerine RCD 310 model teyp bulunmaktadır; üstelik almış olduğum aracın (sport&style) donanım listesinde RCD 510 model teybin standart olmasına rağmen. Ben bu durumun acil olarak düzeltilmesini istiyorum ve hakkım olan RCD 510 model teybin aracın şu anda üzerinde bulunan RCD 310 ile değiştirilmesini istiyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• sayın yetkili;
    Eksik donanımdan dolayı başka müşterilerden aracın toplam değerinden belli miktar para düştüğü yazılmış mesela 1113123 şikayet nosuna sahip Sn. Odabaşıoğlu da benim gibi aracı vosmer alsancak bayisinden almış ama eksik donanım gelmesinden dolayı aracın toplam değerinden 190 Euro fiyat düşülmüş ama benim almış olduğum hatalı ve eksik donanımlı aracın toplam değerinden herhangi bir fiyat düşüşü olmadı. Bu durumu bana açıklarmısınız...

22 Şubat 2012
    19:15:53
  • Sayın Yetkili

Müşterilerimizden Sn. Kadıoğlu ile en kısa sürede irtibata geçilecek ve konu ile ilgili bir çalışma başlatılacaktır.

Saygılarımızla

VW DİYALOG
    0212 335 04 44

22 Şubat 2012
    14:06:50
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim