Şikayetler / Bilgisayar / Dizüstü Bilgisayar / Casper / Şikayet No : 1113050
Şikayet No : 1113050 (22 Şubat 2012 16:18)

CASPER Arızalı Çıkan Ürünün İadesi Yapılmıyor!

20 Ocak 2012 de İzmir Forum Bornova içerisinde bulunan Teknosa mağazasından Casper marka 2400b model masa üstü bilgisayar aldım. Ayın 23 ünde evimde kendim paketinden açıp kurduğum zaman bilgisayarın arızalı olduğunu gördüm. Ayın 24 ünde geri götürdüm. Bana Şubat ayının 15'inde yeni bilgisayar gönderdiler. Gönderilen bilgisayar 8gb ram olması gerekirken 4096 ram bellek yazıyordu.

Aynı gün geri götürdüğümde bilgisayar tekrar servise gönderildi. Servis tarafından bana gönderilen mailde aynen şöyle diyordu. Kargo esnasında cihazınıza bulunan ram bellek slotundan çıkmış denildi. Ürünün iade talebini İzmir'deki Teknosa mağazasına yaptığımda, Casper servisinden rapor gelmesi gerektiği söylendi.

Bugün 21 Şubat itibarı ile ben kredi kartı ile aldığım ürünün ilk taksitini bile ödemek zorunda kaldım. Buna rağmen hala ürünün iadesi alınmıyor. Casper markası ürettiği cihazları kontrol etmeden piyasaya sürüyor gibi görünüyor.

Şikayet için buraya da yazdım. Şubat ayı bitmeden haklı mücadelemi hukuki yollardan sürdürme yoluna gideceğim. Ayıplı mal satan bu firmaya umarım gerekenleri hukuk söyler.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın İlgili,

Müşterimize 02.03.2012 tarihinde bilgi maili gönderilmiş olup, şikayetin çözümüne ilişkin işlemler başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

Casper Müşteri Hizmetleri

05 Mart 2012
    13:36:52
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim