27 ocak 2012 günü aracımla Etilerde kaza yaptım ve Aksigortadan kaskolu olan aracımı çekici ile yetkili servise çektirdim. Bugün itibari ile 26 gün oldu fakat hala bir sonuca ulaşamadılar. Kazadan yaklaşık 3-4 gün sonra eksper gidip gerekli bilgileri yetkili servisten almış ve bir dosya oluşturup Aksigorta genel müdürlüğüne teslim etmiş. Ben bana verilen 444 27 27 nolu telefonu her aradığımda karşıma çıkan yetkili bana aracın eksperden sonuç beklediğini söyledi ve beni 15 gün bu şekilde geçiştirdiler.
Ayrıca her karşıma çıkan yetkili aracınız pert veya aracınız tamir edilebilir gibi farklı bilgilerde verdi. Sonraki süreçte eksperin fiyat bildireceğini ve sonra bana dönüş yapacaklarını söyleyerek bugüne kadar geldim. Ben 10 gün önce araca bakan eksperime ulaştım ve bana evrakları teslim ettiğini genel müdürlüğe fiyat bildirdiğini ve gelen müdürlüğün bana teklifle geri döneceğini söyledi.
20 Şubat 2012 tarihinde 444 27 27 nolu telefonu aradığımda bana hala net bir cevap veremiyorlardı. Kazadan sonra araç temini ise çok vasat işlemekte, benim aracım 2010 model dizel bir araç ve bana tahsis edilen araç 1.4 benzinli bir araçtı. Sadece müşteriye araç buldum ve sorumluluğumu yerine getirdim demek için yapılan bir işlemdi yani. Daha sonra Aksigortanın kaza başına 7 gün araç tahsis ettiğini de öğrenmiş oldum. Bugün itibari ile hala bana teklifle veya aracımın durumu ile ilgili bir haber verilmedi.
Sayin yetkili;
bana iletildigi uzere 11199006 dosya numarali kasko policem karsiliginda 27.03.2012 tarihinde hesabima bana soylenen tutar tam olarak yatirilmamistir.
gerekce olarakta sonlandirilan kasko policem icin kullanamayacagim halde prim odemesi kesintisi aciklamasi yapildi.Ve bu durumla ilgili bana hicbir yetkili aciklamada bulunmamisti.
saygilar
Engin OLMEZ -
Dosya no : 11199006
Konu Bölge Müdürlüğümüz tarafından değerlendirilmiştir. Sigortalımıza konu hakkında sözlü bilgi verilmiş olup Bölge Müdürlüğümüzün cevabını aşağıda bilginize sunarız.
“ 20/03/2012 tarihinde sigortalımızla görüşüldü.Rehin kaldırma yazısı gelir gelmez kalan bakiyenin tarafına ödeneceği bilgisi iletilmesi üzerine bankasıyla görüşeceklerini ileterek görüşme sonlandırılmıştır. Bankanın rehin ödemesi 20/03/2012 tarihinde yapılmış olup rehin kaldırma yazısı tarafımıza ulaştıgı zaman tarafınıza yapılacak ödeme günü netleşecektir.”
Sayın Müşterilerimiz,
Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 nolu telefondan Hizmet Merkezimize iletebilirsiniz.
Dosya :11199006
“ödeme tarihiniz 20.03.2012 dir.”
Dosya no : 11199006
“Dosya sürecinin uzamasının nedeni sigortalı ile rayiç konusunda mutabakat sağlanamamış olmasıdır. Hasarlı araç için sigortalımıza yapılan teklif 35.000 TL idi, kabul görmedi. Eksperin de araştırmasına göre sigortalı aracın rayiç değeri 35.000-35.500 TL aralığındadır. Sigortalımıza 35.500 TL üzerinden de mutabakat teklifini iletiyoruz. Mutabakat sağlandığı takdirde işlemlere devam edilebilecektir. ”
Dosya no : 11199006
Konu ilgili Bölge Müdürlüğüne aktarılmış olup değerlendirme sonucu sitenize yazılı olarak iletilecektir.
Sayın Müşterilerimiz,
Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 no’lu telefondan Hizmet Merkezi’mize iletebilirsiniz.
Hizmet Merkezi Müdürlüğü
Yenile-
ERGO SİGORTA Hasar Karşılamasını Yapmıyorlar!
Ergo Sigorta Bamtur tarafından iptal edilen tur ücretlerini karşılamıyor. Günler önce bizden istenen ...
GROUPAMA Hasarlı Parçalar Değiştirilmedi!
Sıfır aldığım aracımın kaskosunu, trafik sigortasını beş yıldır Başak Groupama firmasına yaptırmakta ...
EURO SİGORTA Kaza Sonrası Ücretim Ödenmedi!
25 Kasım 2011 tarihinde Euro Sigortadan zorunlu trafik sigortası olan aracımla yaptığımız kaza sonuc ...
AXA SİGORTA Aracım'da Oluşan Hasarın Giderilmesini İstiyorum!
Yaklaşık altı ay önce ikinci el 2006 model Polo aldım ve Axa Sigorta'dan kaskolattım. 10 gün önce ar ...