Şikayet No : 1112852 (22 Şubat 2012 12:33)

ORGANİK BAL DÜNYASI İade Yapılmadı!

Bal Dünyası isimli firma bazı kanallarda reklamını sürekli yapmaktadır. Tanıtım işlevinde ballarının organik olduğunu, müşteri memnuniyetsizliğinde ücretsiz kargo iadesi yapılacağı belirtilmektedir. Ben de güvenerek bu baldan verdikleri telefondan (4442370) sipariş verdim. 2 gün içerisinde Aras kargo ile kapıda ödeme yaparak (100 TL) balı teslim aldım. Petek balın ağızda erimediğini tespit edince kendilerine dönerek bu balları iade etmek isteğimi bildirdim (telefona her seferinde başkası çıkıyor).

Bana Aras kargo ile iade edebileceğim, akabinde iade fiş numarasının (EE 772086) kendilerine bildirilmesi durumunda balın değiştirilebileceği söylendi. Aradan iki hafta geçmesine rağmen balın gelmediği gibi defalarca telefonla aramama rağmen telefonuma da dönülmüyor. Başka bir telefonla arayıp, kendilerine durumu aktardığımda istediğim yere şikayet edebileceğim şeklinde yanıt aldım. Hala ballarım ikame edilmedi. Bu firmadan şikayetçiyim.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim