Şikayetler / Elektronik / Televizyon / Samsung / Şikayet No : 1112808
Şikayet No : 1112808 (22 Şubat 2012 12:31)

SAMSUNG Para İadesi Yapılmıyor!

2 Ocak' ta Bimeks internet sitesinden 3700 TL' ye aldığım televizyon sorunlu çıktı. Tabi ilk başta Bimeksd' den yardım istedim ama hiç oralı olmadılar ve muhatabın Samsung olduğunu söylediler. Samsungu aradım. Servisten bir kaç kere arıza vardı yoktu diye gelip gittikten sonra, 18 Ocak' da Tv' yi aldılar ve bir hafta sonra evet problemli dediler ve istediğiniz Tv' yi alın para iadesi yapacağız dediler.

Arada 10 gün falan geçip para gelmeyince aradım. Dedilerki sizin yeni Tv' niz geldi. Kusura bakmayın yanlış girildi para iadesi değil değişimmiş. Peki onu da getirip kurdular, onda da aynı sornlar fazlasıyla. Peki bunu alın ve hemen para iadesi istiyorum. Yine 1 hafta sonra tamam para iadesi yapılacak. Bugün ayın 21' i Tv' yi alalı 50 gün olmuş. Ayıplı arızalı ürün sattıkları gibi para iadesi de yapmıyorlar. Haklarımı sonuna kadar arayacağım ve bir daha Samsung kullanmayacağım.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• 1112808 numaralı şikayet hakkında,

Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülmüştür. Cihazın durumu ile ilgili bilgi verilmiştir. Konu ile ilgili sorun yaşaması halinde, Samsung Çağrı Merkezi ile iletişime geçilmesi yönünde bilgilendirme yapılmıştır.

Değerli müşterimiz, Samsung ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya da www.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Samsung Çağrı Merkezi

27 Şubat 2012
    14:15:47
  • Şikayetime bir çözüm bulunmadı .Yardımlarınızı bekliyorum. Hala paramı almış değilim..

27 Şubat 2012
    11:58:45
  • Çağrı merkezini 2 aydır 10 kere aramış en az 20 kerede mail atmışımdır.Zaten burdan çözseydim şikayet vara tekrar yazmazdım. Dün beni merkezden nebile hanım aradı 1-2 güne kadar paranız yatacaktır dedi.Bugün avcılar servisinden arıyorlar.mart 15 de paranız yatacak merkezden yazı geldi diyorlar. Heralde şaka yapıyorlardır diye düşündüm 2 ocakta aldığım problemli çıkan cihazın parasını 15 martta verecekler. Peki ben samsung dan başka bir ürün mesala cep telefonu alayım ama parasını 3.5 ay sonra ödeyecem diyeyim kabul ederlermi? Paramı acilen bugün veya pazartesi hesabımda istiyorum..

24 Şubat 2012
    10:43:57
  • 1112808 numaralı şikayet hakkında,

Saygılarımızla,

Samsung Çağrı Merkezi

23 Şubat 2012
    14:24:52
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim