Şikayet No : 1112736 (22 Şubat 2012 12:24)

FULL AKARYAKIT Paramın İadesini Bekliyorum!

İnternet üzerinden full Grupanya ile bir kampanya yaptı ve indirim kartı satın aldım. Kartın özelliği fullun yaptığı % 7' lik indirim haricinde de tüm indirimlerden hariç akaryakıt alımlarında ekstra % 8 net indirim olmasıydı. 2 hafta önce mazot almaya gittiğimde indirim kartımı ikinci kez kullanacaktım, kartı okuttular ancak indirim yapılmadı.

Nedenini sorduğumda şuan zaten fiyat indirimi var, bu nedenle kartınızdan bu gün yararlanamazsınız dediler. Ekstra indirim yapılmadı. Bu kartı almamın bir anlamı yok. 7 müdürüne durum izah ettim yönetim kararı dendi. Ben ertesi gün mail attım bana dönülüp merkezden, beyefendi tekrar ediyorum indirim yapıldığı gün geçersiz kartınız dendi. Bende kartı satarken sitede uyarı neden yapmadınız, dedim biz tekrar döneceğiz dediler .

Şimdi ben niye 110 TL verip kart aldığımı düşünüyorum, madem öyleyse paramın iade edilmesini daha doğru olacağını ve 16 aydır buradan yakıt almamı bildirmeme rağmen, paramın iadesi ve bir daha yakıt almamamın doğru olması gerektiğini ileitip kanuni hakkımın saklı kalmasını söyleyerek bekliyorum. Bakalım şimdi ne diyicekler yoksa paramı iademi edecekler bekliyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Okan Ayrım isimli müşterimizin şikayeti kayıtlarımıza alınmıştır.Müşterimizle görüşülmüş talep ettikleri konu hakkında gerekli bilgiler verilmiştir.

FULL
    Müşteri Hizmetleri

22 Şubat 2012
    13:32:40
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim