Şikayetler / Bilgisayar / Dizüstü Bilgisayar / Toshiba / Şikayet No : 1112250
Şikayet No : 1112250 (22 Şubat 2012 16:06)

TOSHİBA Bilgisayar Aldığım Günden Beri Sorunlu!

Ben Toshiba firmasından bir notebook almıştım 2 sene önce. Daha ilk aydan problemler çıkmaya başlamıştı. Ama ben bilgisayarda birçok kurs vesaire aldığım için sürekli bilgisayar bulundurmam gerektiğinden ancak yaklaşık 1 sene sonrasında götürebildim servise. Ama o zaman kadar birçok problem çıkmıştı.

Hard disk arıza verdi diye uyarı veriyordu ki, bilgisayarı yaklaşık 1 hafta hiç yerinden oynatmadığım bir dönemde verdi bu uyarıyı. Tuşlar çıkıyordu, ilk aldığım ayda oluşan problem buydu. Burada dikkatinizi çekmesini istediğim şey tuşlarının çıkması ki neredeyse hiç kullanmadığım tuşlar bile çıkıyordu.

Sürekli kapanıyordu kendi kendine. Ayrıca ekran kartında problem olduğunu düşündüğümü de söyledim ve kontrol edilmesini istedim. Bu sorunlarla gönderdim servise. Servisten daha sonra beni aradılar ve sadece fanının tozlu olduğunu başka hiçbir probleminin olmadığını söylediler.

40 TL karşılığı temizlediler ve gönderdiler. Bilgisayar 10 gün sonra geldiğinde daha ilk gün bilgisayarın tuşları yine çıkmaya başladı. Kendi kendine kapandı ve yine ağır çalışıyordu. Servisi aradım. Durumu anlattım ve bana servise geri göndermelerini söylediler. Ama dediğim gibi bilgisayarla sürekli işim olmasından dolayı gönderemedim ve yaklaşık 10 ay sonra tekrar gönderdim.

Bu kez aynı problemlere ekran kartının uyarı vermesi eklenmişti. Bluetooth problemi eklenmişti. HDD değişip gönderdiler.Eğer yenisini alacak param olsa bilgisayarı hiç düşünmez parçalayabilirdim. Çünkü inanılmaz sorunluydu.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim