Şikayetler / Küçük Ev Aletleri / Ütü / Tefal / Şikayet No : 1111672
Şikayet No : 1111672 (21 Şubat 2012 14:20)

TEFAL Bütün Aletlerim Bozuldu!

Tefal'den evlenirken çeyizime bir çok ürün aldım. Daha önce de bunları size yazıp bildirmiştim ama firmanızdan gerekli bir açıklama alamadım. Ben çalıştığım için ütü hariç diğer hiçbir ürünü yaklaşık 3 sene açmadım. Aldığım gibi kutularında durdular. Ütüm açıldıktan kısa bir süre sonra su akıtmaya başladı. Kasımpaşa servisinde tamir ettirdik ama randıman alamadık. Üst üste birkaç kez tamir gördükten sonra zaten garanti süresi de doldu. Sanki ayarlanmış gibi garantisi dolunca tamamen arızalandı ve evde kullanılmaz durumda senelerce bekledi.

Atmaya kıyamadım çünkü hem dünyanın parasını vererek almıştım, hem çok az süre kullanabildim, hem de görüntüsü hale yepyeni olduğu için atmaya kıyamadım. Alındıktan yaklaşık 3 sene sonra blenderım üçüncü kullanımda bozuldu. Aynı zamanda açıp kullanmaya başladığım rondom da üç dört sefer sonra bozuldu. Blenderla rondoyu Gaziosmanpaşa servisine götürdük.

Fabrika çıkış süreleri eski olduğu için garantiye bile sokmadılar, benden neredeyse yenisi kadar fiyat istediler. Tabii ki yaptırmadan geri aldım. Tartım ikinci senesinde parçalara ayrıldı, katı meyve sıkacağım çok az kullanmama rağmen meyve sıkarken bozuldu. Tost makinem keza öyle o da bozuk.

Ben senelerdir annemde aynı ürünlerin farklı marka ve modellerini kullandım, kullanmaya devam etmekteyim. Bu kadar ürünün bu kadar kısa zamanda bozulması bana tesadüf gelmiyor. Şu an ürünlerimin hepsi Şişli Yeşim Elektronik'te, konuyla ilgili irtibata geçilip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Site Yetkilileri,

Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize servisimizden bilgi alınarak prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak müşteri ısrarla farklı bilgiler talep etmektedir. Kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem yapamamaktayız.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Groupe SEB İstanbul Ev Aletleri Tic. A.Ş.
    Tefal - Moulinex - Krups – Rowenta - Lagostina
    www.krups.com.tr

24 Şubat 2012
    09:55:03
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim