Şikayet No : 1111437 (22 Şubat 2012 11:43)

CLEAN KURU TEMİZLEME Gece Elbisemi Mahvettiler!

Çengelköy'de ikamet etmekte olan Clean Kuru Temizleme firmasına üstü elde dikme pul payetli elbisemi verdim. Vermeden önce de çok pahalı bir elbise olduğunu belirttim. Eğer herhangi bir problem olacaksa pullar sökülecekse vs. önceden söyleyin vermeyeyim hiç, dedim. Onlar da eskisinden daha iyi olacağını söyleyince elbiseyi verdim.

Bir kaç gün sonra almak için gittiğimde elbiseyi tanınmaz halde buldum. Pulların rengi akmış kumaşa bulaşmış, eteğindeki payetler sökülmüş, çok kötü bir vaziyetteydi. Neden böyle olduğunu sordum siz bana öyle verdiniz demez mi? Eski halinin fotoğrafını getireyim, görün dedim.

Böyle deyince suçu almış olduğum butiğe attılar onların suçu dediler. Oysaki almış olduğum yer de daha önce kuru temizlemeye vermişti ve pırıl pırıl gelmişti. Bu konuda firmaya nasıl bir yaptırım uygulamam gereklidir. Yardım rica ediyorum.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim