Şikayetler / Elektronik / Televizyon / Samsung / Şikayet No : 1111371
Şikayet No : 1111371 (21 Şubat 2012 15:18)

SAMSUNG Yetkili Servis 50 TL mi Aldı!

Samsung Kızılay Şubesi (2304411) görevlisi İ** Bey (530-7762004) 22 inc Tv askı aparatı yerine 32 inç tv askı aparatı getirdi. Pense yardımıyla uydurmaya çalıştı. Ben şaşkın bir şekilde izledim. Müdahale etmedim. Uydu alıcısı ve uydu kablosu alıp takmaya kalkınca bunun mümkün olmadığını gördüm.

USB girişini kapatacak şekilde monte etmiş. Bunun üzerine sinirle telefonla aradım. Ben taktım dedi. İşe yarayıp yaramaması benim sorunum değil dedi. Hareketli aparat takmam gerektiğini sabit aparatın uygun olmadığını söyledi. Aparatı alırsanız ücret almadan monte edebileceğini, Samsung'a şikayet edebileceğimi, kendisinin muhatap olmayacağını söyledi.

Kısacası Samsung yetkili servis elemanı 50 TL mi aldı.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• 1111371 numaralı şikayet hakkında,

Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Değerli müşterimiz, Samsung ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya da www.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Samsung Çağrı Merkezi

27 Şubat 2012
    14:19:13
  • samsung aparatı iade olarak aldı. ve 50 tl. iade etti.

27 Şubat 2012
    10:59:26
  • 1111371 numaralı şikayet hakkında,

Saygılarımızla,

Samsung Çağrı Merkezi

22 Şubat 2012
    15:28:19
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim