Şikayetler / Turizm / Termal Oteller / Yalova Thermal Palace / Şikayet No : 1111335
Şikayet No : 1111335 (21 Şubat 2012 14:40)

YALOVA THERMAL PALACE Satmak İçin Ellerinden Geleni Yapıyorlar!

Yalova Thermal Palace için yapılan tanıtıma katıldım. Döner pilav ve ayran ile birlikte dondurucu soğukta yemekte yedim. Ancak çay içerken yapılan tanıtım da almak veya almamak neden 3-4 saatlik bir zamana sıkıştırılıyor anlamadım. Adamlar gece olmaz veya o anda almaz isen sana bakışları dahi değişiyor. Bütün tanıtım elemanları satmak için ellerinden geleni yapıyor.

Senin durumun hiç önemli değil, eğer yemek yemiş isen mutlaka alacaksın. Ben yarın alsam ne olur dediğimde ise bugün almıyorsan bir daha alma modundalar. Çok tuhaf bir sistem. Bu işi yapan arkadaşlar 11000-12000 lira civarında bir paraya hemen imza atmanızı isteyip işi yarına bırakmıyor.

Bugün gitsen yarına kalmıyor alma şansın ve 150 euro bakım ücretini son anda söylüyorlar. Şirket yetkilisi gazete bunu yazdı diye çok bozulmuş bence, bozulacağına bu işin gerçeğine bak. Milletin kredi kartlarından alacağın peşinat ile tesis yapılmaz.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın misafirimiz,

Anladığımız kadarı ile kendi isteğinizle tanıtıma katılmışsınız ve tanıtımdan ayrılmışsınız. Zorla kimse size birşey yaptırmamış. Bugün bir parfümeriye de gitseniz oradaki görevliler size çeşit çeşit parfümler göstererek seçmenizi sağlamaya çalışacak, almanız için cazip taksitler koşullar ve o güne özel kampanyalar sunacaklardır. Bizim sistemimizin de bundan çok farkı yoktur. Ayrıca tanıtıma katılan herkese yemek ikram edilmekte ancak 100 kişiden 20 kişi aramıza katılmaktadır. Gerçekten ilgili iseniz tekzip yazısını da okumuş olup burada belirtmeniz adaletli olurdu. Ayrıca firma olarak inşaasını kendimizin yaptığı 3.tesisimiz Yalova Thermal Palace'dır. Dolayısıyla bir tesisin nasıl yapılıp hizmet verdiği konusunda uzmanlığımız da tartışılmazdır.
    Saygılarımızla...

09 Nisan 2012
    15:52:09
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim