Şikayetler / İnternet / Çiçek Siteleri / Ciceksepeti.com / Şikayet No : 1083822
Şikayet No : 1083822 (08 Şubat 2012 10:27)

Ciceksepeti.com 2 Siparişimde de Memnun Kalmadım!

Öğretmenler Günü'nde Ciceksepeti.com sitesinden çicek siparişi vermiştim. Ancak sitede gördüğüm ve açıklamasında yer alan "şık bir vazoda, kırmızı kurdeleli, kırmızı taşlı 40 kırmızı gül" ile gelen çiceğin hiçbir alakası yoktu. Kavanoz gibi bir şişede 32 gül olan, kırmızı kurdelesi ve kırmızı taşları olmayan bir çiçek geldi.

Ayrıca çiçeğimim ulaştığına dair bilgilendirme mesajı ya da maili de almamıştım. Bu konudaki şikayetimi çiceksepetini arayarak bildirdim. Bana promosyon çiçeği gönderebileceklerini söylediler. Promosyon çiçeğini kabul ettim. Ancak gelen 2. çiçek de çok kötüydü. 40 çiçek olsun diye aralara solmuş ya da henüz açmamış çok küçük kırmızı güller konulmuştu.

Çiçek sapları kısaydı, vazonun ortasında kalmıştı ve çok kötü bir görüntü oluşturmuştu. Kırmızı yerine beyaz kurdele takılmış ve konulmuş olmak için konulan ufacık kırmızı taşları vardı. Güllerin rengi de kırmızı yerine solmaya yakın olan bordo rengiydi. Durumu arayarak bildirdim. Bana 2. siparişinizden de memnun kalmamışsınız artık bir şey yapamayız dediler.

Ben sadece anlaşmalı çiçekçilerinden memnun kalmadığımı bu duruma müdahale etmeleri gerektiğini belirttim. Eğer siz de Düzce'ye veya ilçelerine çiçek siparişi verecekseniz bir kez daha düşünün. Çünkü ben aynı siparişi başka ilden de aldım aynen sitede gördüğüm gibi geldi. Ancak Düzce'ye gönderdiğim 2 çiçek siparişimde gelen çicekleri görünce ben utandım.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sn.SikayetVar.com Yetkilisi,

Müşterimize konu hakkında e-mail gönderimi yapılmış olup; müşteri memnuniyeti adına gerekli işlemler yapılmıştır. Şikayetin çözüldü konumuna getirilmesini rica ederiz.
    CicekSepeti.com ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 444 00 79 numaralı Çağrı merkezimizi arayarak ya da cicekbilgi@ciceksepeti.com adresine e-posta ileterek bildirebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

CicekSepeti.com
    Müşteri İlişkileri
    444 00 79

08 Şubat 2012
    14:53:45
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim