Şikayetler / İletişim / GSM Operatörleri / Vodafone / Şikayet No : 1082790
Åžikayet No : 1082790 (06 Åžubat 2012 16:50)

VODAFONE Facebook Ücretsiz Olmasi Gerekirken Kullanımda Kesintiler Yapılıyor!

Vodafone her ay yaptığım gibi 30 TL yükleyerek indirim kampanyalarından yararlandım. Cep telefonum Vodafone live üzerinden facebook'a bağlandığımda http://m.facebook.com (vodafone live üzerinden de buraya bağlıyor - her zamanda böyle bağlandım) her girişimde ücretlendirme yapıyorlar. Üstüne üstlük şikayet ettiğimde incelendiğinde Vodafone live üzerinden bağlanmamışsınız diye dönüp sıyrıldılar işin içinden.

Peki o zaman nerden bağlanmışım? Ben hiç internet ayarlarımı değiştirmedim. Zaten kendilerinin yolladığı ayarlardan sonrada yine kesinti oldu. Bir de bunlar yetmezmiş gibi çağrı merkezindeki personellerinden dayak yiyecektik nerdeyse sert üslupla konuşmalar filan. Vodafone mu? Allah korusun.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• DeÄŸerli Abonemiz,

Şikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminiz incelenmiş olup,07.02.2012 tarihinde tarafınıza geri dönüş yapılmış olup memnuniyetiniz için iade yapılmıştır.

Saygılarımızla,
    Vodafone Müşteri Hizmetleri"

09 Åžubat 2012
    19:27:20
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Benzer Åžikayetler

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim