Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / UPS Türkiye / Şikayet No : 1082748
Şikayet No : 1082748 (06 Şubat 2012 15:45)

UPS KArgom Adresime Bir Türlü Teslim Edilmedi!

Vatan bilgisayar internet sitesinden 28 Ocak 2012'de cep telefonu siparişi verdim ve aynı gün ödemeyi havale yoluyla gerçekleştirdim. Sonra sipariş durumunu internet üzerinden takip ettim. Sipariş 2 Şubat 2012'de kargoya verildi ve UPS Mahmutbey şubesine girişi yapıldı. Sonra İstanbul içinde oturmama ve 3 günü geçmesine rağmen kargo elime ulaşmadı. Bunun başlıca sebebi UPS'in berbat kargo hizmetidir.

İlk başta yani 3 Şubat 2012'de, ev adresimi gayet ayrıntılı bir şekilde yazmama rağmen eksik adres nedeniyle ve bana telefonla ulaşılmadan kargom geri gitti. Sonra 4 Şubat 2012'de telefonla bizi arayıp daha ayrıntılı bilgi alındı, ancak yoğunluk nedeniyle kargom geri gönderildi. Yani bu nasıl kargo, bu nasıl hizmet? Bu durumdan ben çok rahatsız oldum ve UPS'ten şikayetçiyim.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Yetkili,
    Sitenizdeki bildirime istinaden, müşterimiz ile irtibata geçilmeye çalışılmış ancak ulaşılamamıştır.Mail ile bilgilendirme yapılmıştır.Konunun detayları için tekrar irtibata geçilmeye çalışılacaktır.
    Bilgilerinize arz eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
    UPS Müşteri Hizmetleri

08 Şubat 2012
    15:57:32
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim