Şikayetler / İletişim / GSM Operatörleri / Turkcell / Şikayet No : 1082712
Şikayet No : 1082712 (06 Şubat 2012 15:11)

TURKCELL Bayii Sattığı Ayıplı Cep Telefonunu Geri Almıyor!

Sıfır aldığım telefon 2 gün sonra ilk defa kapatmamla birlikte bir daha açılmadı. ayrıca kulaklık kısmı çalışmıyordu. Ertesi gün aldığım yere götürdüm, garantiye gideceği söylendi. garantiye verildikten 9 gün sonra telefon geldi. fakat bu sefer de bazı programları indirmemekte, indirilen programlardan da bazılarını çalıştırmamaktaydı.

2. kez tekrar götürdüğümde tekrar garantiye gideceği söylendi. sıfır aldığım telefonu henüz 2 gün kullanabilmiştim ve yine tamire götürüleceği söyleniyordu. İade alınmasını söyledim, tamam iade alalım deyip paranın 8-9 ay sonra geleceğini söylediler. o zaman para gelene kadar aynı özelliklere sahip telefon verilmesi gerektiğini söylediğimde de, bana öyle bir uygulamamız yoktur denildi.

Bozuk telefonu geri almamak için ellerinden geleni yaptılar. Turkcell bayilerini denetlemiyor mu? Sanırım Turkcell bayilerini seçerken gerekli özeni göstermiyor. Şimdi kendim başımın çaresine bakacağım ve tüketici mahkemesine başvuracağım.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Turkcell İletişim Merkezleri'nden alınan cep telefonunda oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk, satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri'nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize, musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayetim Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş

07 Şubat 2012
    15:01:54
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim