Şikayet No : 1082689 (06 Şubat 2012 15:03)

ÖZDİLEK Aldığımız Ürün Bizi Mağdur Etti!

Yaklaşık bir ay önce Özdilek’ten bir telefon aldık. Aldığımız günden beri telefon donma yapıp kendi kendine kapanıyor. Telefonla arayıp belirtmek istedim fakat bir yetkiliye ulaşamadık. Dışarıda olduğum için ancak 03 Ocakta gelebildik ama hiçbir sonuç verilmedi. Elimize bir telefon verildi ekranı kırık ve şarjı hep boş göstermekte ve şarjdan çıkardığımda kendi kendine dolum yapıyor gibi görünmektedir.

Böyle bir firmanın bu kadar mağdur edebileceğini hiç düşünmezdim. Kullanmadığım bir telefonun tamire gidip gelmesi beni rahatsız etmektedir. Sonuçta güvenip o kadar para verdim. Bunu böyle bırakmayacağımı bilmenizi isterim. Bir daha asla sizi tercih etmeyeceğimi bilmenizi isterim. Acil dönmenizi bekliyorum, yoksa daha yukarılara kadar çıkacağımı bilmenizi istiyorum.

Çok mağdur bir durumda kaldım, çünkü elimde telefon olmadığı için. Sizi tercih edip almıştım, sizin verdiğiniz telefon da bir işe yaramayınca tekrar telefon alacak durumda da değilim. Sağdan soldan mı dileneceğim. Size hiç yakışmadı.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• 1082689 Numaralı şikayete istinaden müşterimizle görüşülerek memnuniyeti sağlanmıştır.

Şikayetin kapatılmasını rica ederiz.

Kalite Yönetim Müdürlüğü

06 Şubat 2012
    19:53:39
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim