Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / PTT / Şikayet No : 1082510
Şikayet No : 1082510 (06 Şubat 2012 14:03)

PTT Kargo Çalışanları Kaba Davranıyor!

Elbistan şubesi personelinden şikayetçiyim. Olay şöyle ki, internetten alışveriş yaptığımda bazen PTT Kargo'yu kullanıyorum kapıda ödemeli teslimat için. Siteler özellikle kargo geldiğinde kargonuzu kargo görevlisi yanında açıp kontrol edin eğer herhangi bir problem varsa kargo görevlisine form doldurtup iade edin aksi halde iade edilmez diye bildiriyorlar.

Geçenlerde aynı şekilde kargom geldi ürünü açmak istedim ama kargo görevlisi çok sert bir şekilde kargoyu açtırmayacağını söyledi. Konuyu anlatmama rağmen "ben kargoyu açtırmam alacaksan alacaksın yoksa da kabul etmeyip geri göndereceksin" diye tekrarladı. Mecburen kabul ettim ücreti ödeyerek.

Sonra ürün arızalı çıktı ve ben şimdi ürünü iade edemiyorum. Kargo görevlilerine işlerini öğretmenizi rica ediyorum. Mesela şubedeki çalışanınız hala karşı ödemeli kargo gönderilebildiğini bile bilmiyor.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim