Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / Yurtiçi Kargo / Şikayet No : 1082249
Şikayet No : 1082249 (06 Şubat 2012 13:03)

YURTİÇİ KARGO Verilen Hizmeten Memnun Değilim!

Yurtiçi Kargo Zonguldak'ta sorunların başlangıç noktası.

Şirket prosedürleri varmış ya bazı konularda, şirketin herhangi bir prosedürü bile.

Yurtiçi Kargoya verilen kargolarım kesinlikle adresime teslim olmuyor, şanslıysam kapıma not bırakılıp geri dönüyor.Telefon numaralarımı yazmadıkları yer kalmadı, ama hala telefon numarama bir haber verilmiyor.
Bazı kargoların geldiğinden haberim olmuyor geri dönüyor.

Kargomu alamadıysam bir daha dağıtıma çıkması imkansız.Şubede şehir dışında.Almam imkansız yani kargoyu. O kadar çok yoğunlar ki 250 bin kişilik Zonguldak'ta bir türlü kargolar bir günde yetişmiyor.En az iki günü var.Yazın ortasında bile hava şartları bahane şunulabiliyor.

Genel Merkez bana şubeyi ikna edemediğini söylüyor, genel merkezi bu kadar başarılı ve söz sahibi şubelerin üzerinde. 1 günde ulaşmayan kargo için açılan şikayet kaydı telefon edip küfür etmezseniz 2 gün sonra sonuç buluyor.

Yani sizi zaten amacınızdan farklı bir yöne çekiyor. Benim elime ulaşmayan kargolar Yurtiçi'ne hediyem olsun ister çöpe atsınlar ister kullansınlar.Ama Yurtiçi Kargoyu bırakın kullanmayı kapısının önünden geçmem.Kendilerine de dava açmayı düşünüyorum.Sabrımı fazlasıyla taşırdı Yurtiçi Kargo çalışanları.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• sorun çözülmedi.Kargo hala elinizde bana teslim edilmedi.Teslim de almayacam zaten.Ama sizin benim kargomu çöpe atma hakkınız var mı onu merak ediyorum? kolimi size verdigime dair bir belge var ama sizin bana teslim ettiğinize dair bir belge yok.hatta evime geldiğinizi iddaa ediyorsunuz oyle bir kanıtınız da yok çünkü gelmediniz

12 Mart 2012
    23:59:56
  • Müşterimizin şikayetinin çözülmesi konusunda gerekli işlemler yapılmış olup, müşterimize sorunun çözümüne yönelik açıklama yapılmıştır.

Saygılarımızla,

Müşteri İlişkileri

06 Şubat 2012
    14:44:23
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim