Şikayetler / İletişim / GSM Operatörleri / Turkcell / Şikayet No : 1082232
Şikayet No : 1082232 (06 Şubat 2012 13:02)

TURKCELL Hiç Bilgi Verilmeden Hattımdan TL Düştü!

Bugün 20.00 TL yükledim, yükledikten sonra Gençnar paketini alacaktım, talep ettiğimde ise "yeterli bakiyeniz yoktur" diye mesaj geldi. Daha sonra kontrol ettiğimde hattımda 19.44 TL kaldığını gördüm ne bir mesaj attım ne bir konuşma yaptım. Durduk yere hattımdan TL düştü.

TL avans uygulamasını engellediğim içinde şimdi paket alamıyorum. Bu 0.56 TL olarak düşülen miktar ne için durduk yere para çekip duruyor Turkcell benden anlam vermiş değilim. uzun zamandır kullanıyorum, ama artık değiştirmeyi planlıyorum operatörümü...

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Müşterimiz ile Müşteri Hizmetlerimize yaptığı başvuruya istinaden 05.02.2012 tarihinde görüşülmüştür.

Müşterimize kullanım detayları ve tl yüklemeleri ile ilgili bilgi aktarılmıştır.

Müşterilerimiz her türlü talep ve şikayetleri ile ilgili bize musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresimizden, www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayet Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilir.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

07 Şubat 2012
    15:00:57
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim