Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kurye / Kuryenet / Şikayet No : 1081498
Şikayet No : 1081498 (04 Şubat 2012 15:37)

KURYENET Kredi Kartım Hala Gelmedi!

Yaklaşık 1 buçuk haftadır kredi kartımı bekliyorum. Fakat hala elime ulşsmadı. Geçen hafta cuma görüştüğümde kartınız en erken cumartesi en geç pazartesi elinize geçecek dediler. Fakat gelmedi. Sonra kartınız dağıtımda dediler tüm gün evde bekledim kart yine gelmedi. 03 Şubat 2012 tarihinde tüm gün evde bekledim.

Kargom gelmedi. Daha sonra dışarıya çıkmıştım hava almak için Kuryenetten bir yazı gelmiş binanın duyuru panosuna asmışlar. Posta kutusuna bile koymamışlar biz geldik fakat size ulaşamadık diye bir kağıt. Fakat hiç kimse zili çalmamıştı. Ben kartımın bana 04 Şubat 2012 tarihinde kesin olarak bana ulaştırılmasını arz ediyorum. Kuryenet başarısız bir işletme.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Yaşar
    Şikayetinize istinaden bölgemiz sorgulandı. En kısa sürede teslimatınız sağlanacaktır.
    saygılar.

06 Şubat 2012
    17:51:22
  • Sayın Yaşar
    Gönderinize sistemden ulaşabilmemiz için tam adınızı, bankanıza bildirdiğiniz açık adresi, varsa haber kağıdı üzerinde belirtilen gönderi takip numarasını ve size ulaşabileceğimiz irtibat telefonlarını iletmenizi rica ederiz. Sistemimizde aynı isme dair çok kayıt olduğundan, sizin gönderinizi seçebilmemiz için bu bilgilerinize ihtiyacımız vardır.
    saygılar.

06 Şubat 2012
    09:38:54
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim