Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kurye / Kuryenet / Şikayet No : 1081452
Şikayet No : 1081452 (04 Şubat 2012 13:11)

KURYENET Kartım Evime Teslim Edilmiyor!

Bundan yaklaşık 2 ay önce teb bankasına başvurmuş olduğum kredi kartı olumlu sonuçlanıp eve gönderilecek denildi. uzunca bir süre ses çıkmayınca bankayı aradım, kartın akıbetini sormaya. Onlar da bana Kuryenete sormamı ve bana bir de takip numarası verildi. Ben de hemen verilen numarayı arayıp kartı sordum. Gerekli adres bilgisi doğrulandı ve bana kartın Ümitköyde olduğu söylendi.

Ümitköy denilen yer benim su anda ikametgah ettiğim yer ve bana gün içerisinde evde olun kart gelecek denildi. O gün gelmedi tabii ertesi gün de bekledik o gün de gelmedi. Sormak istediğim kart madem Ümitköyde nasıl olur da 2 adımlık evime gelemez bankaya şikayette bulunacağım ayrıca kartımı en yakın evi bıraktık artık Ümitköydeki herhangi bir Teb subesine bırakılmasını istiyorum. Eve geleceği yok kartın.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Akat
    Kartınız bankanız tarafından tarafımıza 14/02/2012 tarihinde ulaşmıştır.
    YUKARI YURTCU MH adresinize 2 kez uğrama yapılmış fakat size adreste ulaşılamamıştır. Talimatınıza istinaden kartınız tekrar adresinize gönderilecektir.
    Saygılar.

06 Mart 2012
    09:59:57
  • Merhaba Sayın Akat,

Dağıtım sözleşmemizdeki kurallar gereği banka şubesine teslimat yapamamaktayız. Bu talebinizi bankanızın müşteri hizmetlerine iletmeniz gerekmektedir. İsteğiniz bankanız tarafından uygun görülürse, bankanızın bize vereceği talimat doğrultusunda gönderiniz en kısa zamanda şubenize yollanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Bilginize…
    Saygılarımızla...
    Kuryenet
    Müşteri Hizmetleri

06 Şubat 2012
    09:43:29
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim