Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / UPS Türkiye / Şikayet No : 1081358
Şikayet No : 1081358 (04 Şubat 2012 12:05)

UPS TÜRKİYE Kargomu Teslim Etmedi!

02 Şubat 2012 tarihinde akşam Bursa'dan yola çıkan ve sabah İstanbul dağıtıma çıkan kargom, bugün (03.02.2012) elime (Göztepe/IST)ulaşmadı.

Dağıtım aracını mahallemde gördüğüm halde adresime uğramayıp ürünümü teslim etmediler. Sebebini ise "verilmiş olan adreste böyle bir apartmanın olmayışı" imiş. Ne bir telefon ne başka bir şey.

Üstelik kargolayan kişi isim soyisim adres ve telefon bilgilerimi de girmiş, hatta UPS Bursa'dan akşam beni aradılar" Kadıköy Göztepe mi, Bağcılar Göztepe mi?" diye. Bende İstanbul dağıtım merkezindeki A**** Hanım'la görüştüm. Kendisi uzun ısrarlarıma rağmen gün içerisinde dağıtım yapamayacaklarını; ancak yarın kesin bir saat vermeden 09:00 - 18:00 saatleri arasında dağıtıma çıkacağını belirtti.

Bu UPS'in bana yaptığı 2. gecikmedir. Daha önce de Ankara'daki ikametimde yine beni es geçerek dağıtımı yapmışlar ve yoğun ısrarlarım sonucu ana dağıtım merkezinden evime (40 km) gelip teslimatı gerçekleştirmek zorunda kalmışlardı. UPS kargodan şikayetçiyim.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Yetkili,
    Sitenizdeki bildiriminize istinaden, müşterimiz ile irtibata geçilmiş ve detaylar hakkında görüşülmüştür.
    Bilgilerinize arz eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
    UPS MÜşteri Hizmetleri

08 Şubat 2012
    14:08:09
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim