Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / Fillo Kargo / Şikayet No : 1077365
Şikayet No : 1077365 (01 Şubat 2012 15:47)

FİLLO KARGO Hizmet Anlayışından Şikayetçiyim!

Fillo kargo ile anlaşması olan Cem tencere benim evimden bizzat Fillo kargo gelip tencereyi alacaklardı, ama ben arayıp Fillo kargoyu ne zaman geleceksiniz dediğimde bana "hava şartları kötü olduğundan aracımız çıkmıyor" dedi , ama hava şartları kötü değil araçlar gayet güzel bir şekilde gidiyorlar.

Ayrıca yollarda kar bile yok, benim evime de yürüyerek 20 dk uzaklıkta neyse o zaman ben çıkıp kendim götüreyim dedim ve yürüyerek Çağlayan Vatan caddesindeki Fillo kargoya gittim ve kargomu verdim. Oradaki yetkili bana "ben bu kargoyu bu şekilde alamam, koli içine koymanız lazım" dedi. Ben, "tamam ben sizin gelmeniz gerekirken kendim geldim, evde kargo kolisi falan yoktu yardımcı olun bana" dedim. "Ben yardımcı olamam bu şekilde de kargoyu alamam" dediler. Yine tekrarladım o kadar yol çekip gelmişim yardımcı olun dedim ama maalesef oralı bile olmadılar . Böyle bir kargo firması olamaz şikayetçiyim

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Merhabalar,

İletilen şikayete istinaden Sn Yavuz ile görüşme sağlanmıştır,

Oluşan olumsuzluk nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtir,konuyu paylaşmış olması nedeni ile teşekkürlerimizi sunarız

FİLLO A.Ş

01 Şubat 2012
    16:04:20
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim