Şikayetler / Kargo & Nakliyat / Kargo / Fillo Kargo / Şikayet No : 1074438
Şikayet No : 1074438 (28 Ocak 2012 11:23)

FİLLO KARGO Hasarlı Paketle İlgili Gelişme Yok!

Bursa'ya bir koli gönderdim hasarlı olarak ulaştı tutanak tutuldu, bir de Sivas'a üç koli gönderdim iki koli teslim ettiler biri halen üç buçuk ay oldu ne ortada var ne de haber var hasarlı ve eksik kargom üç buçuk ay olmasına tutanak tutulmasına rağmen ne ödeme yapıldı ne de bir kereden hariç beni bilgilendirdiler. Hele Adana Saydam şubesi beni aramadı bile.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Merhabalar,

Sn.Yıldız ile görüşme sağlanmıştır.Teslimatında sorun yaşanan kargoya ilişkin ödemenin en kısa sürede yapılacak olduğu bilgisi verilmiştir

Yaşanan olumsuzluk nedenli ile sizin nezdinizde SN.Yıldız a özürlerimizi sunar,konuyu paylaşmış olması nedeni ile teşekkürlerimizi sunarız

Saygılarımızlar

FİLLO A.Ş

04 Nisan 2012
    15:41:40
  • lütfen gerekenler yapılsın ve paramı artık yatırsınlar..o kadar yanlış olmasına rağmen ayno kargo ile çalışmaya devam ettim onlarda benim sorunumı gidersinler

02 Nisan 2012
    18:42:27
  • Merhabalar,

İletilen şikayete istinaden ,30/01/2012 tarihinde detaylı bilgi dönüşü sağlacağını belirtiriz

Saygılarımızla
    FİLLO A.Ş

28 Ocak 2012
    12:10:37
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim