Üzerinden on yıl geçtikten sonra bugün bir avukatlık bürosundan aranarak Türk Telekoma 559 TL borçlu olduğumu öğrendim. Hat kapanırken sadece görüşme ücretleri alınarak kapatılmış ve abonmanlık iptal edilmemiş. Ben bir kullanıcı olarak bunu nereden bileyim?
Benim mi sormam lazım abonmanlığımı iptal ettiniz mi diye? Hat o seneden beri abonmanlık ücreti işlemeye devam etmiş ve bugün 559 TL 02.02.2012 tarihine kadar 221 TL'ye indirilmiş. O tarihe kadar ödemezsem 559 TL'den ödeyecekmişim.
Bu Türk Telekomun yaptığı bir değil iki değil. 10 seneden beri neden kimsenin sesi çıkmıyor da bu para bu kadar biriktiriliyor. Üstelik hat sadece 6 ay açık kalıyormuş. Yani borçlar ödenmediği takdirde 6 ay açık kalan hat kapatılıyor ve o zamandan beri neden bana tebliğ edilmiyor? Beyana dayalı adres sistemi, e-devlet vs. bir sürü kanaldan biz vatandaşı anında bulabildikleri halde bu borcun biriktirilmesi niye?
Sayın Tahsin Bey;
Size destek olma fırsatını bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim.
Şİkayetvar.com sitesi aracılığıyla iletmiş olduğunuz talebinize ilişkin ilgili birim tarafınıza bilgi iletilmiştir.
ETKİLEŞİM KANALLARIMIZ
Türk Telekom ürün, hizmetlerimiz ve iş süreçlerimiz ile ilgili tüm konulardaki şikayet ve başvurularınızı aşağıdaki iletişim kanallarımıza iletebilirsiniz:
Toptan ve Uluslararası Müşteri Hizmetleri: 444 87 86
(Çağrı merkezlerimize gelen aramalar tüm operatörlerin kendi şehir içi arama tarifeleri üzerinden ücretlendirilmektedir.)
- SMS: “YARDIM” yazın boşluk bırakıp talebinizi 6616’ ya gönderin
- www.turktelekom.com.tr internet sitemizde “İletişim” linkimizde yer alan Müşteri Başvuru Formu
(Öneri ve şikayetlerinizi iletmek için tıklayabilirsiniz)
- Sosyal Paylaşım Siteleri : http://twitter.com/TTDestek ve http://www.facebook.com/TurkTelekom
- Türk Telekom Ofisleri -
Sayın Tahsin Bey;
Şİkayetvar.com sitesi aracılığıyla iletmiş olduğunuz talebinize ilişkin inceleme başlatılmış olup, ayrıntılı bilgiyi tarafınıza iletmiş bulunmaktayız.
- Türk Telekom Ofisleri -
- Türk Telekom Ofisleri
Yenile-
TÜRK TELEKOM Hukuk Bürosu Yanlış Yönlendirdi, İcra Kağıdı Geldi!
2001 yılından 0312426**** no'lu telefonun geçmiş tarihli borcu 960.00 TL olan telefon borcu faizler ...
TÜRK TELEKOM Borcum Olduğuna Dair İhbarname Gönderildi!
1998 yılında adıma kayıtlı sabit ev telefonumu borcumu tamamen yatırarak başka bir kullanıcıya devre ...
TÜRK TELEKOM Kapattırdığım Hatlara Borç Gönderildi!
Yaklaşık 10 yıl evvel kapattırdığımız 0232 459 **** - 0232 469 **** ve 0232 469 **** numaralı hatlar ...
TÜRK TELEKOM İcraya Verdiğini Tarafıma Bildirmedi!
Türk Telekom'dan sözleşmeli olarak almış olduğum Sıemens Dect telefondan dolayı icra kararı çıkmıştı ...