Şikayetler / İnternet / Çiçek Siteleri / Cicekgonder.com / Şikayet No : 1072252
Şikayet No : 1072252 (26 Ocak 2012 09:43)

Cicekgonder.com Yanlış Sipariş Gönderildi!

23 Ocak 2012 tarihinde saat 14.15\'te eşime çiçek yollamak için sipariş verdim. Kredi kartımdan bedeli derhal düşüldü. Çiçeğin aynı gün saat 17.00\'a kadar alıcıya ulaşması gerektiğini ısrarla belirttim, ama sipariş ertesi gün saat 10.30 da ulaştı. Ben 21 adet pembe gül yollamıştım, giden ise daha az sayıda kırmızı gül.

Üstelik eşimi verdiğim numaradan arayıp adres sormuş çiçeği olduğunu söylemişler, yani sürpriz diye birşey de kalmadı. Verdiğim adres hem çok açıktı (Fatura adresi) hem de tarifini, nasıl gitmeleri gerektiğini açıkca yazmıştım.

Sitede sipariş verirken online yardım diye bir link var, siparişi verirken müşteri temsilicisine bağlanıp bilgi alıyor soru soruyorsun. Siparişi aldıklarında bankadan para çıktığında, tekrar web sitesine girdiğinizde bu online yardım (müşteri temsilcisi) linki yok oluyor.

Zaten web sitesinde arayabileceğiniz bir telefon numarası da yok.Yani isterlerse size cevap verirler. Bir faks numarası ve mail atmak için bir form oluşturmuşlar, defalarca yazdım ama kimse aramadı.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim