Şikayetler / Ulaşım / Karayolu Ulaşım / Efe Tur / Şikayet No : 1072233
Åžikayet No : 1072233 (26 Ocak 2012 09:42)

EFE TUR İstediğim Durakta İndirilmedim!

22 Ocak 2012 tarihinde Harem-İzmit seferini yapan 19:05 arabası ile İzmit-Cezaevinde yolculuğumuzu tamamladım. Birçok defa servis şoförüne belirttiğim ve defalarca da Kuruçeşme yazıhane de indiğim için, aynı şekilde servis şoförüne Kuruçeşme Yazıhane de inmek isteğimi belirttim.

Ancak kendisi sanki duymamış gibi tekrar yoluna devam etti ve ben özellikle Kuruçeşme yazıhane de inmek istediğimi belirtmeme rağmen beni Kuruçeşme Duraklarında bıraktı. Güzergahlarla ilgili herhangi bir değişiklik var ise bilgilendirilmek isterim, ancak herhangi bir değişiklik olmadığı halde ve önceden 3 kere tekrarlamama rağmen keyfi bir şekilde girmeyip de beni akşamın bir saatinde durakta bırakıyorsa, gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Yetkili;

26.01.2012 tarihinde yolcumuz aranmış ve bahsi geçen servis kaptanımıza gerekli cezai işlemin uygulandığı ve genel olarak diğer servis kaptanlarımıza da bu konuda daha dikkatli olmaları açısından uyarı yapıldığı bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla.

26 Ocak 2012
    15:16:21
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Benzer Åžikayetler

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim