Şikayetler / İletişim / İçerik Sağlayıcılar / Blinko / Şikayet No : 1068711
Şikayet No : 1068711 (19 Ocak 2012 10:54)

BLİNKO Gelen Mesajı İstemeyerek Onayladım Ve Hattımdan 7 TL Alındı!

18 Ocak 2012 tarihinde yani bugün saat 18.00 civarında cep telefonuma bir mesaj geldi ve ben de her zamanki kampanya mesajlarıdır deyip okumadan iptal etmek istedim. Fakat yanlışlıkla onayladım ve anında 7 TL hattımdan alındı. Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ve indirme yaptığım için herhangi bir iade söz konusu değilmiş.

Hattıma da herhangi bir uygulama veya oyun yüklenmedi. Ben bu 7 TL min iadesini istiyorum. Bu mümkün değilse de isteğim dışında herhangi bir üyelik yapıldıysa derhal iptal edilmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Yetkili,

1068711 no lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak detaylı bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Abonemizin sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranarak, gerekli tüm bilgiler kendisine verilmiştir. Müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Müşterimizin Blinko ya göstermiş olduğu ilgiden dolayı tekrar teşekkür eder, her türlü görüş ve önerilerini bizimle paylaşmasını dileriz.

Saygılarımızla,
    Blinko Müşteri Hizmetleri
    0216 578 58 58

20 Ocak 2012
    11:25:46
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim