Şikayetler / Turizm / Tur Operatörleri / Club Jolly Tur / Şikayet No : 1067500
Şikayet No : 1067500 (20 Ocak 2012 08:13)

CLUB JOLLY TUR Seçmeli Turda Seçim Yapamadık!

Yazımı yazmaya başlarken bile Atatürk Havalimanı'ndaki bilet gişesine ilk adım attığımızda adımıza biletin ayrılmamasından belliydi. Bizim tur şirketinin işini ne kadar ciddi yaptığı dakika bir gol bir ardından mükemmel bir uçuş kalkış ve iniş free bird havayolları İtalya'ya da inişin ardından diğer tur rehberleri müşterilerini toplamış Jolly tur rehberi ne elinde bir tanıtım kartı ne de bir sesli sunum kendi kendine ne de üzerinde logolu tanıtım kartı çıka geldi.

Bir güzel yakışıklı kardeşimiz E****. Adı Pronto Bonasera Skuza v.s bize Joly tur verdiği kitapçıkta bahsettiği turlar dışındakı isteğe bağlı turları bildirdi rehberin ilk dediği cümle daha uçaktan iner inmez Pompei'ye gidiyoruz. Bu seçmeli bir turdu ama zorla oldu. 60 euro kişi başı biz otele gitmek istediğimizde de sizi yol üstü bir benzinlikte bırakırım, sonra alırım. Yani gurbettesin ya seve seve alırım 60 euro'nu ya da alırım.

İtiraz ettik bir otobüs dolusu bizim sözleşmemizde bu yok diye Jolly turun 50 tane avukatı var kime giderseniz gidin dedi. Bir otobüs dolusu insan da buna şahittir. Nitekim tur belli yılbaşı Roma, Floransa, Venedik bütün giden turist sayısı telefonları belli aranılıp bilgi alınabilir.

Herkes size bunun aynısını söyleyecektir ve hemen hemen bütün turlar. Sorum sana Joly Tur. 30 kişiden yaklaşık 500'er euro toplandı ve karşılığında fiş fatura makbuz yok. Ne Türkiye'ye ne de İtalya'ya vergi kdv, bu paralar kime gidiyor?

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Değerli Misafirimiz;

öncelikle seyahatinizde Jolly Tur'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Misafirimize şikayeti konusunda geri dönüşümüz tarafımızca gerçekleştirilmiştir.

Saygılarımızla

Jolly Tur
    Müşteri İlişkileri

25 Ocak 2012
    16:34:24
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim