Şikayetler / Turizm / Tur Operatörleri / ETS Tur / Şikayet No : 1064182
Şikayet No : 1064182 (17 Ocak 2012 10:24)

ETS TUR Bizi Abant'ın Ortasında Bırakıp Gitti!

10-12 Ocak 2012 tarihleri arasında Abant Büyük Otel'de eşim ile tatil yaptık. Dönüşte ETS'nin otobüsü ile dönmek istedik. Nereden istemişiz, pişman olduk! Servis bizi otelden aldı ve saat 14.20'de Abant merkeze geldik, Dörtyol ağzında bulunan benzinlikte servis bizi bıraktı.

Servis şoförü, 10 Dakika sonra araç burada olacak diyerek gitti. Etrafımızda herhangi bir ETS görevlisi yoktu. Eski türk filmlerinde gördüğümüz, sizi Avrupa'ya götüreceğiz deyip de, Edirne'de bırakılan, umutları ve duyguları ile oynanmış garibanlar gibi bavullarımızla ortada kalmıştık.

Yolculardan biri saat 14.45'te burada olacaklarmış dedi. Fakat saat 15.00 olmuştu ve ne gelen vardı, ne de giden. Ben de, ETS tur Call Center'ı aradım (saat 15.03) bir görevli yönlendirdiklerini ve bizimle ilgileneceklerini ilettiler. O sırada otobüs görünmüştü.

Hiç bir şey yokmuş gibi davranan görevli bizi otobüse aldı, herkes bindikten sonra saat 15.20'de hareket edeceğiz bilginiz olsun dedi ve indi. Hareket ettik ve şoför ile muavinin inanılmaz saçma muhabbetlerine şahit olarak ve şoför beyin dinlediği radyo kanalına mahkum bırakılarak İstanbul'a geldik.

Tabi saçma saatte hareket ettiğimiz için trafikte mahsur kaldık. 2,30 saatte Bolu'dan İstanbul'a geldik fakat 2 saate ancak Avrupa yakasına geçtik. Bunca yıldır ETS Tur kullanıyoruz bu kadar amatörce ve bu kadar ilgisiz, doğru planlama yapılmayan bir tura denk geldik. Yaz tatili rezervasyonumuzu yaptırdık inşallah orada bizim mağduriyetimizi gidermek için bir şeyler yaparsınız.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• arayan soran olmadı..

13 Mart 2012
    21:00:02
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim